Etude House Play Color Eyes #Sand Hill

2,700L

Matte / Shimmer / Glitter Eyeshadow Palette

SKU: 10836 Kategori: , ,

Etude House Play Color Eyes #Sand Hill
-Nuancat e kafes së rërës
-Tekstura e pigmentit ku grimcat e imëta ngjiten pa probleme
-Matte / Shimmer / Glitter Eyeshadow Palette

Përdorimi

Aplikoni ngjyrën bazë në të gjithë kapakun dhe përdorni pjesën me majë për të vizatuar një eyeliner ose për të aplikuar një ngjyrë të spikatur.