Etude House Play Color Eye Shadow Autumn Closet

3,000L

Një paletë më 10 ngjyra të buta toke për një pamje sa më tërheqëse që zgjatë.

SKU: 11149 Kategori: , , ,

Etude House Play Color Eye Shadow Autumn Closet
Një paletë më 10 ngjyra të buta toke për një pamje sa më tërheqëse që zgjatë.
Tekstura e saj e butë dhe shumë ngjitëse jep ngjyra të gjalla dhe ndihmon të qëndrojnë gjatë gjithë ditës pa u plasaritur apo vendosur në vija të holla.

g

0.7 X 10