Etude House My Beauty Tool Exfoliating Silicon Brush

900L

Një mënyrë ultra e butë, por shumë efektive për të përmirësuar kujdesin tuaj të përditshëm të lëkurës.

SKU: 10841 Kategori: , ,

Etude House My Beauty Tool Exfoliating Silicon Brush
Një mënyrë ultra e butë, por shumë efektive për të përmirësuar kujdesin tuaj të përditshëm të lëkurës.

Etude House My Beauty Tool Exfoliating është një furçë pastrimi gjithëpërfshirëse që vepron për të hequr grimin, papastërtitë dhe vajrat pa rrezik acarimi.

Vjen në një silikon të lezetshëm në formë kandili deti, furçat e tij të buta dhe të dendura silikoni largojnë qelizat e vdekura të lëkurës dhe pastrojnë papastërtitë e bllokuara thellë në poret tuaja. Është jo gërryes dhe i lehtë për t’u pastruar. Rezultatet? Lëkurë rrezatuese, e lëmuar dhe e shëndetshme.

Përdorimi

1.Lagni furçën e silikonit.
2.Shtrydhni shkumën pastruese në fund dhe nxirrni shkumën duke e fërkuar me duar.
3.Përdorni qimet e imta të silikonit për të pastruar fytyrën duke punuar në formë rrethi, nga brenda jashtë dhe përdorni anën tjetër për të masazhuar.
4.Lani fytyrën nga shkuma dhe më pas përdorni anën e trashë të furçës për të masazhuar butësisht çdo vend të vogël.