Etude House Dr.Mascara Fixer For Super Long Lash

1,000L

Ky rimel në formë xheli fiksues transparent ofron qerpikë të kthyer perfektë dhe është i papërshkueshëm nga uji në çdo mjedis dhe temperaturë.

SKU: 10865 Kategori: , ,

Etude House Dr.Mascara Fixer For Super Long Lash
Ky rimel në formë xheli fiksues transparent ofron qerpikë të kthyer perfektë dhe është i papërshkueshëm nga uji në çdo mjedis dhe temperaturë.

Përmban fibra mikro të zeza për të maksimizuar zgjatjen. I mbushur me ekstrakte “Black Food” për të rregulluar qerpikët.

Përdorimi

Aplikojeni rimelin në të gjithë gjatësinë e qerpikëve dhe më pas aplikojeni në fund për të shtuar fibra. Lëreni të thahet për 10-20 sekonda dhe vazhdoni me rimelin e zakonshëm me ngjyrë.