double dare I.M. Buddy Face

1,600L

SKU: 11451 Kategori: , , ,

double dare I.M. Buddy Face
I.M. Buddy Face është një mjet i ri pastrimi efektiv dhe miqësor ndaj mjedisit, pa pasur nevojë për energji elektrike ose bateri.
I.M. Buddy Face do të pastrojë thellë dhe do të të tonifikojë lekurën tuaj për një pamje më rinore.

Koka e furçës me madhësi të përsosur është mjaft e butë për t’u përdorur në lëkurë të ndjeshme çdo ditë pa irritime. Fijet me kënd ergonomik do të pastrojnë dhe eksfolojnë butësisht fytyrën.
Furçat me dy anë jo vetëm që do të largojnë papastërtitë, por do të eksfolojnë në mënyrë të përsosur duke hequr qelizat e vdekura të lëkurës për të rinovuar lëkurën me shkëlqim të shëndetshëm.

Përdorimi
Hidheni pastruesin direkt në aplikues. Masazhoni në fytyrën e njomë me lëvizje rrethore për të lënë fijet e buta të pastrohen në mënyrë efektive. Shpëlajeni me ujë.

Mund ta përdorni dhe për të pastruar maska me shpërlarje.
Kur të jeni gati për të larë maskën, njomëni fytyrën me ujë dhe filloni butësisht të masazhoni të gjithë fytyrën me lëvizje rrethore për të shpëlarë efektivisht maskën. Vazhdoni derisa të gjitha mbetjet të jenë larë plotësisht.

ngjyra

e zeze, e bardhe