3CE Pro Multi Eye Color Palette

9,900L

Luaj me 25 nuanca plotësuese falë kësaj game gjithëpërfshirëse të hijeve të syve!

SKU: 10825 Kategori: , ,

3CE Pro Multi Eye Color Palette
Luaj me 25 nuanca plotësuese falë kësaj game gjithëpërfshirëse të hijeve të syve!
Vjen në përfundime të buta mat, kremoze me shkëlqim , ngjyrat e larmishme ndihmojnë për të krijuar pamje të gjithanshme, duke filluar nga me e thjeshta në më magjepsësen.

Përdorimi

1. Aplikoni një nuancë bazë në të gjithë kapakun e syve.
2. Aplikoni ngjyrën që dëshironi të bini në sy në vijën e syve dhe ne skajet e jashtme të syve .
3. Përdorni nuancën e shkëlqyeshme për të nxjerrë në pah cepin e brendshëm të syve, kockën e vetullave ose zona të tjera që dëshironi t’i ndriçoni.