3CE Mini Multi Eye Color Palette #Closing Out

2,600L

Palette të gjitha në një me katër ngjyra bazë dhe të qëndrueshme

SKU: 10859 Kategori: , ,

3CE Mini Multi Eye Color Palette #Closing Out

Palette të gjitha në një me katër ngjyra bazë dhe të qëndrueshme

Ngjyra të pigmentuara që zgjasin gjithë ditën

Innocent-looking reddish brown