3CE Glow Beam Highlighter #Go To Show

2,600L

Pudër shndritëse e theksuar me ngjyre pjeshke me shkelqim ari , luksoze dhe sensuale .

SKU: 10824 Kategori: , ,

3CE Glow Beam Highlighter #Go To Show
Pudër shndritëse e theksuar me ngjyre pjeshke me shkelqim ari , luksoze dhe sensuale . Tekstura e butë dhe e qëndrueshme , bën të mundur fiksimin e këtij produkti në mënyrë perfekte në lëkurën tuaj dhe krijimin e një pamje dimensionale që shkëlqen natyrshëm në cdo drejtim .
Ruan shkëlqimin gjatë gjithë ditës .

Përdorimi

Pasi të keni marrë një sasi të përshtatshme të përmbajtjes , aplikojeni atë në mënyrë natyrale sikur të fshini zonat e kërkuara si zona T, zona C, mollëzat, hunda dhe mjekra.