3CE Eye Switch

2,000L

Ndizni shkëlqimin me një prekje të vetme të SWITCH-it të syve! Shkëlqimi i ylbertë do t’ju vërë në qendër të vëmendjes kudo që të shkoni.

SKU: 10823 Kategori: , ,

3CE Eye Switch
Ndizni shkëlqimin me një prekje të vetme të SWITCH-it të syve! Shkëlqimi i ylbertë do t’ju vërë në qendër të vëmendjes kudo që të shkoni.

Një shkëlqim bazë që shton efekte të syve të pafajshëm. Le një shkëlqim intensiv dhe të paparë më parë në sytë tuaj.
Formulë që qëndron gjithë ditën pa asnjë rënie apo zbehje .

Një formulë e butë që lahet lehtësisht me ujë dhe përmban vitaminë E dhe gjalpë shea për të hidratuar dhe ushqyer zonën e syve.

Majë e hollë dhe elastike e lehtë për t’u përdorur dhe do ta bëjë lëkurën tuaj të shkëlqyeshme.
Për të gjitha llojet e lëkurës.

Përdorimi

Aplikoni butësisht një sasi të vogël rreth syve për shkëlqim shtesë.

Varianti

#stuck, #double note