zbutlëkurën

  • Duke shfaqur 1–9 nga 13 rezultate

300L

Dr. Jart Brightening Solution Mask
Kjo maskë është bërë me mikrofibër të imët për të ndihmuar përbërësit aktivë të depërtojnë thellë për të përfituar efektet zbardhuese dhe ndricuese në lëkurë. Një antioksidant i fuqishëm, glutathione, niacinamide dhe α-bisabolol ndriçon dukshëm lëkurën për të zvogëluar shfaqjen e hiperpigmentimit si: njollat, shenja e puçrrave dhe diskolorim ndërsa pengon prodhimin e melaninës.

1 2