white-laundry

  • Showing all 2 results

1,701L

Shampo Kundal për kafshët shtëpiake, me efekt zbutës, për një gëzof të butë si mëndafsh. Përmban një kompleks proteinash që përforcojnë dhe zbusin qimen nga thellësia dhe lë një aromë fantastike pastërtie, ideale për nuhatjen sensitive të qenit tuaj të dashur. White Laundry: një përzierje portokalli, zambaku, jasmine dhe myshku, një aromë e ngrohtë dhe e butë, si pambuk.