vitaminëc

  • Showing all 4 results

2,300L

PURITO PURE VITAMIN C SERUM
Serum me 5% Vitamin C, Acid Hialuronik dhe Adenozinë , për ti dhënë lëkurës tuaj shkëlqimin e munguar. Ndër më efektivët, i butë, i infuzuar natyrshëm, ky serum i Vitaminës C është “i blinduar” dhe i rafinuar për të ndihmuar në zvogëlimin e shenjave të plakjes