violet-shampoo

  • Showing the single result

1,701L

Shampo lejla per floke te hirte e te bute si mendafsh. Parandalon dhe heq nuancat e verdha nga floket e lyer bjond, zbut dhe trajton floket e ashper dhe te demtuar dhe ushqen skalpin. Efekt qe verehet qe ne perdorimin e pare. Le nje fragrance te kendshme qe zgjat.