squalane

  • Showing the single result

1,600L

Ky pastrues i bute eshte totalisht i jashtezakonshem. Pastron makeup-in dhe papastertite dhe njekohesisht mbron hidratimin natyral te lekures. Ndryshe nga pastrues te tjere, duke perdorur kete formule te mrekullueshme nuk keni pse te shqetesoheni me per dehidrimin dhe thatesine e lekures suaj.

Perberesi kryesor i ketij pastruesi eshte Skualeni, nje hidratues i fuqishem qe eshte pjese perberese e barrieres se lekures. Ai qendron aq natyrshem ne lekure saqe e pasuron ate dhe rikthen gjallerine e lekures rinore e te palodhur.