soft

  • Showing the single result

180L2,691L

Furca e dhëmbëve e butë nga Kundal e prodhuar nga materiale tërësisht natyrale dhe të sigurta. Vjen me një varietet ngjyrash. Pastron butësisht dhëmbët, pa dëmtuar sipërfaqen e tyre, dhe arrin të pastrojë pllakëzat dhe papastërtitë edhe nga hapësirat më të ngushta e të paarritshme nga një furcë normale, si nën mishrat e dhëmbëve dhe hapësirat interdentale midis dhëmbëve. Ideale për dhëmbë sensitivë dhe që gjakosen shpesh.