shkëlqim

  • Showing all 6 results

1,200L

Purito Sea Buckthorn Vital 70 Cream
Ky krem përmban 70% të ekstraktit të frutit Sea Buckthorn, i cili ndihmon në shkëlqimin dhe hidratimin e lëkurës. Fruti i buckthorn përmban vitamina të ndryshme që ekuilibrojnë tonin e lëkurës duke i dhënë asaj një pamje të freskët dhe të shëndetshme.