rrathëtëzinj

  • Showing all 6 results

3,000L

Cosrx Advanced Snail Peptide Eye Cream
Nuk do te dukeni kurre me e lodhur! Krem i lehtë, me funksion të dyfishtë për sytë që shkëlqen dukshëm zonën e tyre duke ndihmuar në zvogëlimin e shfaqjes së rrathëve të errët dhe te fryre me 72% të filtratit të sekretimit të kërmillit, 5 lloje të peptideve dhe niacinamidit.

4,256L

REDERMIC R YEUX
Krem kundër rrudhave të syve me retinol për sytë e ndjeshëm.
Redermic R Eye përmban një kompleks të retinolit të pastër që çlirohet ngadalë për të dhënë në mënyrë të dukshme efekt rreth zonës së syrit, zvogëlon shenjat e lodhjes.

1,800L

PETITFEE – Gold Hydrogel Eye Patch , 60 copë
Letra ari që ndihmojnë me rrathët e zinj të syve. Këto letra ari të njomura në esencë të pasuruara me pluhur ari, ekstrakte ginseng dhe kolagjen ndihmojnë në forcimin e lëkurës së ndjeshme nën sy, dhe ndihmojnë në zvogëlimin e shfaqjes së rrudhave, qeseve të syve dhe rrathëve të errët.