rose-wood

  • Showing the single result

2,691L

Aroma e dhomës Kundal I jep ambientit tuaj një fragrancë delikate, sipas shijeve tuaja, që zgjat në kohë dyfish më shumë se aromat e tjera. Zhvilluar nga parfumierët profesionistë të Kundal, ky produkt ka në bazën e tij etanolin vegjetal dhe 5 ekstrakte bimore për një efekt qetësues dhe rigjenerues: Kamomil, Rozmarinë, Jasmin, Centela dhe sherebelë. Holiday Edition – Rose Wood, një aromë e ngrohtë festive prej petaleve të trëndafilit në një bazë druri pishe dhe me nota të drurit të sandalit.