riparues

  • Showing all 5 results

2,300L

PURITO CENTELLA GREEN RECOVERY CREAM
Ekstrakti Centella Asiatica (50%) qetëson dhe lehtëson lëkurën e irrituar duke e mbajtur lëkurën të ndritshme dhe të shëndetshme. Përmban Acid Aziatik, Acid Madekasik dhe Ceramide, të cilat ndihmojnë në forcimin e barrierës së lëkurës duke parandaluar avullimin e lagështisë brenda saj.