protein-treatment

  • Showing the single result

1,251L

Trajtues për flokë të thatë e të dëmtuar me kompleks proteinik ushqyes, acid hialuronik dhe ekstrakte lulesh, për flokë të shkëlqyeshëm, të butë e të shëndetshëm në vetëm 2 javë. Përforcon fijen e flokut, rregullon teksturën dhe parandalon majat e dyfishta. Formulë e pasuruar me 6 lloje të acidit hialuronik për hidratimin të thellë që zgjat. Mbron flokët nga nxehtësia e pajisjeve të stilimit (deri në 230°C) që në përdorimin e parë.