protein-no-wash-treatmen

  • Showing the single result

1,341L

Trajtues pa shpëlarje për flokë të thatë e të dëmtuar me kompleks proteinik ushqyes, acid hialuronik dhe ekstrakte lulesh, për flokë të shkëlqyeshëm, të butë e të shëndetshëm. Përforcon fijen e flokut, rregullon teksturën dhe parandalon e fsheh majat e dyfishta. Formulë e pasuruar me 6 lloje të acidit hialuronik për hidratimin të thellë që zgjat. I lë flokët të butë, të lëmuar e të shkëlqyeshëm. Mbron flokët nga nxehtësia e pajisjeve të stilimit deri në 230°C.