pet-toothbrush

  • Showing the single result

531L

Furcë dhëmbësh për kafshë e dizenjuar për t’iu përshtatur specifikisht nevojave të kafshës suaj. Me një kokë të vogël me përmasa 6 dhe 3 mm dhe me një dorezë të gjatë me kënd 16° në qafën e saj, kjo furcë përshtatet në mënyrë perfekte me anatominë e gojës së kafshëve, duke I mbrojtur ata nga dëmtimi I mishrave  të dhëmbëve dhe duke arritur deri në dhëmbët e pasëm me lehtësi, për një pastrim të plotë e të kujdesshëm.