perlite

  • Showing the single result

1,431L

Kjo shkumë pastruese e fytyrës nga Kundal, e pasur me minerale nga argjila, heq tërësisht makeup-in, papastërtitë dhe yndyrën e tepërt nga lëkura duke pastruar poret në thellësi. E formuluar me ingredientë natyralë, kjo shkumë pastruese qetëson irritimet, ul skuqjen, ka veti antibakteriale, eksfolion butësisht qelizat e vdekura të lëkurës, pastron dhe ngushton poret dhe ruan pH natyral të lëkurës.