perfume-diffuser

  • Showing all 5 results

2,511L

Aroma e dhomës Kundal I jep ambientit tuaj një fragrancë delikate, sipas shijeve tuaja, që zgjat në kohë dyfish më shumë se aromat e tjera. Zhvilluar nga parfumierët profesionistë të Kundal, ky produkt ka në bazën e tij etanolin vegjetal dhe 5 ekstrakte bimore për një efekt qetësues dhe rigjenerues: Kamomil, Rozmarinë, Jasmin, Centela dhe sherebelë.

2,691L

Aroma e dhomës Kundal I jep ambientit tuaj një fragrancë delikate, sipas shijeve tuaja, që zgjat në kohë dyfish më shumë se aromat e tjera. Zhvilluar nga parfumierët profesionistë të Kundal, ky produkt ka në bazën e tij etanolin vegjetal dhe 5 ekstrakte bimore për një efekt qetësues dhe rigjenerues: Kamomil, Rozmarinë, Jasmin, Centela dhe sherebelë. Gold Edition – Basil & Citrus, një dizajn elegant dhe luksoz I florinjtë me një aromë të freskët qitroje dhe borziloku, që do I japë një ndjesi freskie të pashtershme ambientit tuaj.

2,691L

Aroma e dhomës Kundal I jep ambientit tuaj një fragrancë delikate, sipas shijeve tuaja, që zgjat në kohë dyfish më shumë se aromat e tjera. Zhvilluar nga parfumierët profesionistë të Kundal, ky produkt ka në bazën e tij etanolin vegjetal dhe 5 ekstrakte bimore për një efekt qetësues dhe rigjenerues: Kamomil, Rozmarinë, Jasmin, Centela dhe sherebelë. Holiday Edition – Rose Wood, një aromë e ngrohtë festive prej petaleve të trëndafilit në një bazë druri pishe dhe me nota të drurit të sandalit.

3,141L

Jeju Edition – set me 3 shishe me aromat karakteristike të pyllit Bijarim, të malit vullkanik Saebyeol dhe të plazhit Hyupjae, 3 lokacionet më të bukur e të vecantë të ishullit Jeju, perlës natyrore të Koresë së Jugut, I njohur për biosferën unike dhe plazhet e virgjëra. Ky set sjell në shtëpinë tuaj aromat e natyrës së ishullit dhe të detit, duke krijuar një atmosferë relaksuese dhe cliruese. Aroma e dhomës Kundal I jep ambientit tuaj një fragrancë delikate, sipas shijeve tuaja, që zgjat në kohë dyfish më shumë se aromat e tjera. Zhvilluar nga parfumierët profesionistë të Kundal, ky produkt ka në bazën e tij etanolin vegjetal dhe 5 ekstrakte bimore për një efekt qetësues dhe rigjenerues: Kamomil, Rozmarinë, Jasmin, Centela dhe sherebelë.

2,691L

Aroma e dhomës Kundal I jep ambientit tuaj një fragrancë delikate, sipas shijeve tuaja, që zgjat në kohë dyfish më shumë se aromat e tjera. Zhvilluar nga parfumierët profesionistë të Kundal, ky produkt ka në bazën e tij etanolin vegjetal dhe 5 ekstrakte bimore për një efekt qetësues dhe rigjenerues: Kamomil, Rozmarinë, Jasmin, Centela dhe sherebelë. Rose Gold Edition – Jasmine Woody, dizajn elegant dhe I sofistikuar, për t’I shtuar hijeshinë arredimit tuaj dhe një aromë të ëmbël dhe delicate jasmine me nota të lules së myshkut.