peeling

  • Showing the single result

1,500L

Xhel peeling hidratues dhe I butë, efektiv në largimin e qelizave të vdekura të lëkurës, për një lëkurë të pastër, të lëmuar e të shëndetshme.

Formulë vegane që eksfolion nëpërmjet AHA dhe ekstraktit të frutave, kontrollon sebumin e tepërt, largon qelizat e vdekura të lëkurës, minimizon poret dhe pastron pikat e zeza. Kujdeset për shenjat dhe tonin jo të njëtrajtshëm të lëkurës.