pastruesmakiazhi

  • Showing all 5 results

1,680L

VICHY FRESH CLEANSING GEL
Purete Thermal Cleansing Gel është një xhel që pastron lëkurën në mënyrë efektive nga të gjitha papastërtitë dhe make up-in dhe njëkohësisht kundërshton ndjesinë e pakëndshme që lë uji I ftohtë. E lë fytyrën të butë dhe me ndjesi freskie duke reduktuar ndjesinë e tërheqjes.