pastruesfoam

  • Showing the single result

1,341L

Lares shkumues per fytyren, me Mugwort per qetesimin e lekures se irrituar. Pastron totalisht papastertite dhe sebumin nga lekura. Ekstrakti I Mugwort qeteson lekuren e lodhur dhe te irrituar nga perdorimi I makeup-it, ndotesit ambiental apo inflamacioni I akneve. Ideale per lekure akneike dhe sensitive, per qetesimin e akneve, permiresimin e poreve, shenjave dhe hiperpigmentimeve.