pastrim

  • Showing all 2 results

1,900L

Purito From Green Deep Foaming Cleanser
Ky pastrues është formuluar me përbërës natyralë dhe nuk përmban surfaktantë kimikë të tillë si SLS dhe SLES, të cilët mund të shkaktojnë acarim, duke e bërë atë perfekt për të gjitha llojet e lëkurës duke përfshirë dhe lëkurën e ndjeshme.