pads

  • Showing the single result

2,151L

Pambuke te lagur me formule toneri per nje efekt qetesues te lekures se irrituar dhe per te rregulluar teksturen dhe prodhimin e yndyres. Me anen e bute hidraton dhe qeteson me ane te 55% ekstrakt te Mugwort. Me anen me reliev eksfoljon butesisht qelizat e vdekura te lekures dhe largon papastertite me ane te acideve AHA, BHA, PHA dhe LHA.