Mugwort

  • Showing all 4 results

1,341L

Lares shkumues per fytyren, me Mugwort per qetesimin e lekures se irrituar. Pastron totalisht papastertite dhe sebumin nga lekura. Ekstrakti I Mugwort qeteson lekuren e lodhur dhe te irrituar nga perdorimi I makeup-it, ndotesit ambiental apo inflamacioni I akneve. Ideale per lekure akneike dhe sensitive, per qetesimin e akneve, permiresimin e poreve, shenjave dhe hiperpigmentimeve.

2,151L

Pambuke te lagur me formule toneri per nje efekt qetesues te lekures se irrituar dhe per te rregulluar teksturen dhe prodhimin e yndyres. Me anen e bute hidraton dhe qeteson me ane te 55% ekstrakt te Mugwort. Me anen me reliev eksfoljon butesisht qelizat e vdekura te lekures dhe largon papastertite me ane te acideve AHA, BHA, PHA dhe LHA.

1,791L

Serum per fytyren me 3 funksione: qetesues, hidratues dhe eksfoliues, me ekstraktin e Artemisias. Rekomandohet per te gjithe ata qe duan nje serum hidratues qe perthithet shpejt, qe kerkojne nje lekure te lemuar dhe te shendetshme dhe qe duan te qetesojne lekuren sensitive te irrituar.