men

  • Showing all 2 results

2,691L

Locion hidratues për meshkuj All-in-one, me 8 funksione. E krijuar vecanërisht për lëkurën e yndyrshme e cila ka nevojë për kujdes të vecantë për poret dhe i drejtohet gjithë problematikave të fytyrës mashkullore për të krijuar një lëkurë të shëndetshme dhe të hidratuar pa shpenzuar kohë. Hidraton, freskon, qetëson lëkurën, kontrollon sebumin e yndyrën e tepërt, heq shkëlqimin dhe pastron e minimizon poret.