lëkurëethatë

  • Duke shfaqur 1–9 nga 12 rezultate

2,600L

Cosrx Oil-Free Ultra-Moisturizing Lotion with Birch Sap
Hidratues i përditshëm për të gjitha llojet e lëkurës dhe të gjitha gjëndjet. Fantastik për lëkurat e yndyrshme ! Locion i lehtë i cili është me përbërës natyral, miqësor ndaj lëkurës, plot me vitamina dhe antioksidantë, duke qetësuar dhe trajtuar në mënyrë efektive lëkurën e irrituar.

1 2