lëkurëendjeshme

  • Duke shfaqur 1–9 nga 21 rezultate

3,500L

DR. JART Cicapair Serum
Serum i përqëndruar në Centella Asiatica i cili qetëson lëkurën e ndjeshme dhe atë të irrituar.
Formuluar me Jartbiome, kompleksi i mikrobiomës Dr.Jart+ , për të ndihmuar në forcimin, ekuilibrin dhe përmirësimin e mbrojtjes së lëkurës.

2,800L

Dr.Jart+ Cicapair Cream
Krem i butë që hidraton dhe qetëson lëkurën e ndjeshme.
Formuluar me Jartbiome, kompleksi i Dr.Jart+ i mikrobiomës për të ndihmuar në forcimin, ekuilibrin dhe përmirësimin e mbrojtjes së lëkurës kundër thatësisë.

880L

CICAPLAST LEVRES
Balsam për hidratimin e buzëve, I përshtatshëm edhe për lëkurën më të ndjeshme.
Cicaplast levres është një balsam buzësh i dizenjuar për të hidratuar, riparuar dhe mbrojtur buzët e thata, të copëtuara dhe të plasaritura.

1 2 3