lëkurëekombinuar

  • Showing all 4 results

2,600L

Cosrx Oil-Free Ultra-Moisturizing Lotion with Birch Sap
Hidratues i përditshëm për të gjitha llojet e lëkurës dhe të gjitha gjëndjet. Fantastik për lëkurat e yndyrshme ! Locion i lehtë i cili është me përbërës natyral, miqësor ndaj lëkurës, plot me vitamina dhe antioksidantë, duke qetësuar dhe trajtuar në mënyrë efektive lëkurën e irrituar.

1,200L

Purito Sea Buckthorn Vital 70 Cream
Ky krem përmban 70% të ekstraktit të frutit Sea Buckthorn, i cili ndihmon në shkëlqimin dhe hidratimin e lëkurës. Fruti i buckthorn përmban vitamina të ndryshme që ekuilibrojnë tonin e lëkurës duke i dhënë asaj një pamje të freskët dhe të shëndetshme.