leather-iris

  • Showing all 3 results

1,341L

Trajtues pa shpëlarje për flokë të thatë e të dëmtuar me kompleks proteinik ushqyes, acid hialuronik dhe ekstrakte lulesh, për flokë të shkëlqyeshëm, të butë e të shëndetshëm. Përforcon fijen e flokut, rregullon teksturën dhe parandalon e fsheh majat e dyfishta. Formulë e pasuruar me 6 lloje të acidit hialuronik për hidratimin të thellë që zgjat. I lë flokët të butë, të lëmuar e të shkëlqyeshëm. Mbron flokët nga nxehtësia e pajisjeve të stilimit deri në 230°C.

1,791L

Shampo me ingredientë natyralë për pastrimin dhe trajtimin e flokëve të dëmtuar. Për flokë të shkëlqyeshëm, të butë e të shëndetshëm në vetëm 2 javë. Përmban kompleks proteinik që përforcon strukturën proteinike të fijes së flokut, ushqen folikulat dhe skalpin, parandalon majat e dyfishta dhe nxit rritjen e flokëve të shëndetshëm që nga rrënja. Formulë e pasuruar me 6 lloje të acidit hialuronik për hidratimin e thellë të flokëve dhe skalpit. Mbron flokun nga nxehtësia e pajisjeve të stilimit (deri në 230°C) që në përdorimin e parë.

1,251L

Trajtues për flokë të thatë e të dëmtuar me kompleks proteinik ushqyes, acid hialuronik dhe ekstrakte lulesh, për flokë të shkëlqyeshëm, të butë e të shëndetshëm në vetëm 2 javë. Përforcon fijen e flokut, rregullon teksturën dhe parandalon majat e dyfishta. Formulë e pasuruar me 6 lloje të acidit hialuronik për hidratimin të thellë që zgjat. Mbron flokët nga nxehtësia e pajisjeve të stilimit (deri në 230°C) që në përdorimin e parë.