larës

  • Duke shfaqur 1–9 nga 14 rezultate

1,500L

Dr.Jart Dermaclear Micro-foam
Shkumë hipoalergjiake kremoze me fuqi pastruese, e freskët , me Hydrogen Bio Water ™ për të pastruar butësisht të gjitha gjurmët e papastërtisë, dhe yndyrës së tepërt.
Freskon dhe pastron lëkurën me një shkumë të pasur dhe të butë!

1 2