kolagjen

  • Showing all 2 results

2,000L

Tiam Vita A Anti-Wrinkle Moisturizer
Vitamina A + Kolagjen peshku = Dyshja më e mirë kundër rrudhave!
1.1% Retinil Palmitate (Formë e Qëndrueshme e Vitaminës A): Stimulon prodhimin e qelizave të reja të lëkurës për të rivendosur dhe kthyer lëkurën tuaj në një gjendje të shëndetshme, të ekuilibruar.