imperfeksion

  • Showing the single result

2,400L

EFFACLAR DUO (+)
Hidratues kundër imperfeksioneve, efekt kundër shenjave dhe efekt kundër rishfaqjes.
Kujdesi i plotë i përforcuar me efikasitet kundër papërsosmërive i cili promovon largimin e shpejtë të akneve ekzistuese, parandalon shfaqjen e tyre dhe kufizon rrezikun e shenjave. Absorbim i shpejtë për një përfundim jo ngjitës dhe jo të yndyrshëm.