hidratim intensiv

  • Showing the single result

900L

Një spray i lehtë për të dhënë hidratim dhe energji për lëkurën e lodhur. I përkryer për të gjitha llojet e lëkurës, veçanërisht ato me lëkurë të dehidratuar dhe lehtësisht të irrituara që duan një dozë të menjëhershme të hidratimit shërues.
Cruelty Free, 95% përbërës natyralë