herb-bergamot

  • Showing the single result

1,521L

Larësi I trupit për meshkuj Kundal Homme Cleanser Herb Bergamot pastron butësisht dhe relakson lëkurën e trupit tuaj pas një dite të lodhshme apo pas aktiviteteve fizike. Kjo formulë unike e pasuruar me disa ekstrakte të ndryshme natyrale hidraton intensivisht lëkurën, e rigjeneron atë dhe qetëson cdo qelizë. Aroma e këndshme prej vajit të agrumeve dhe ekstraktit të mentes ofron qetësi dhe freski që zgjat.