hard

  • Showing the single result

180L2,691L

Furca e dhëmbëve Hard Type nga Kundal e prodhuar nga materiale tërësisht natyrale dhe të sigurta. Vjen me një varietet ngjyrash. Kjo furcë ka dy shtresa fijesh të holla dhe të forta të cilat arrijnë të bëjnë një pastrim të plotë e të fuqishëm, duke arritur në dy nivele edhe hapësirat më të ngushta midis dhëmbëve. Rekomandohet për dhëmbë që gjakosen shpejt, për dhëmbë me tela, për dhëmbë jo të rregullt dhe malokluzion, për pastrimin e mirë të tyre, pa I dëmtuar.