ha

  • Showing the single result

2,850L

Multi Peptide + HA Serum nga The Ordinary (me pare njohur me emrin “Buffet”) është një serum peptid që synon shenja të ndryshme të dukshme të plakjes menjëherë. Ky serum i lehtë me bazë uji është i shkëlqyeshëm në reduktimin e linjave të imëta dhe rrudhave, hidraton, zbeh hiperpigmentimin, ndriçon lëkurën dhe bën lëkurën të lëmuar.