effaclar

  • Showing the single result

4,640L

Set i La Roche Posay:

  1. La Roche Posay Effaclar Serum(30 ml) – Një serum shumë i përqendruar që synon imperfeksionet dhe zvogëlon shfaqjen e njollave dhe papërsosmërive. Serum klinikisht I provuar që redukton dukshëm imperfeksionet, vijat e holla dhe rrudhat.
  2. La Roche Posay Effaclar Purifying Foaming Gel (50 ml) – Xhel shkumues pastrues për lëkurë të yndyrshme me pidolate zink. Pastron në mënyrë të efektshme papastërtitë dhe yndyrën duke respektuar ekuilibrin e pH të lëkurës.

  3. La Roche Posay Anthelios Oil Correct Daily Gel-Cream SPF50+ (3 ml) – Një formulë shumë mbrojtëse e krijuar posaçërisht për lëkurën e yndyrshme. Ky krem ​​diellit ne trajte xheli lejon lëkurën “të marrë frymë” duke kontrolluar prodhimin e sebumit.