cream

  • Showing all 2 results

1,791L

Krem hidratues me 51% ekstrakt te bimes Centella Asiatica per hidratim intensiv dhe qetesimin e lekures se irrituar. Qeteson  lekuren e ndjeshme, e hidraton ate deri ne thellesi, pengon humbjen epidermale te ujit, ndihmon ne riparimin qelizor dhe permireson qarkullimin e gjakut ne lekure, duke rienergjizuar keshtu te gjitha shtresat e lekures qe ne nivel qelizor per nje lekure te shendetshme dhe te forte. Ideal per lekure sensitive te dehidratuar, ose per qetesimin e lekures pas nderhyrjeve dermatokozmetike.