black-cherry

  • Showing all 2 results

2,331L

Një qiri I vecantë nga Kundal I bërë nga dylli I Sojës për të transmetuar pastërtinë e natyrës në shtëpinë tuaj. Përmban vaj nga arra e kokosit për një aromë të butë dhe të këndshme. Formula e vecantë e dyllit të sojës mundëson djegie të ngadaltë, për 85 orë me vlera minimale tymi dhe dyoksidi karboni. Vjen në aromën e butë e të pastër Blanc ose në aromën e ëmbël e joshëse Black Cherry të qershisë së zezë.

2,511L

Aroma e dhomës Kundal I jep ambientit tuaj një fragrancë delikate, sipas shijeve tuaja, që zgjat në kohë dyfish më shumë se aromat e tjera. Zhvilluar nga parfumierët profesionistë të Kundal, ky produkt ka në bazën e tij etanolin vegjetal dhe 5 ekstrakte bimore për një efekt qetësues dhe rigjenerues: Kamomil, Rozmarinë, Jasmin, Centela dhe sherebelë.