aqua-mint

  • Showing all 2 results

1,431L

Shampoja e trupit Kundal për hidratim dhe freski përmban 42% ekstrakt të Aloe Barbadensis për një hidratim të thellë të lëkurës, 5 000 ppm ekstrakt nga gjethja e pemës së cajit (Tea Tree) dhe 5 000 ppm ekstrakt të gjethes së Eukaliptit për të qetësuar lëkurën e irrituar dhe për ta freskuar atë. Ka një aromë të freskët dhe të lehtë menteje me nota të petaleve të trëndafilit.