antishënjë

  • Showing all 8 results

1,900L

Benton Snail Bee Ultimate Serum
Dy përbërës të fuqishëm – mucina e kërmillit dhe helmi i bletës – bashkohen në këtë serum për të siguruar një mori përfitimesh. Baza e serumit është filtrati i sekretimit të kërmillit që është fermentuar nga majaja që rrjedh nga rrushi dhe më pas është filtruar.

2,400L

Cosrx Centella Blemish Cream
Kremi që largon njollat e kuqe dhe të errëta të mbetura nga aknet! Lufton acarimin dhe skuqjen.
Përbërësit qetësues, të tillë si centella asiatica, ndihmojnë në qetësimin e lëkurës së irrituar dhe qetësimin e inflamacionit.