antishenjave

  • Showing all 4 results

2,200L

EFFACLAR DUO (+)
Hidratues kundër imperfeksioneve, efekt kundër shenjave dhe efekt kundër rishfaqjes.
Kujdesi i plotë i përforcuar me efikasitet kundër papërsosmërive i cili promovon largimin e shpejtë të akneve ekzistuese, parandalon shfaqjen e tyre dhe kufizon rrezikun e shenjave. Absorbim i shpejtë për një përfundim jo ngjitës dhe jo të yndyrshëm.