antirrudhë

  • Duke shfaqur 1–9 nga 27 rezultate

1,900L

Benton Snail Bee Ultimate Serum
Dy përbërës të fuqishëm – mucina e kërmillit dhe helmi i bletës – bashkohen në këtë serum për të siguruar një mori përfitimesh. Baza e serumit është filtrati i sekretimit të kërmillit që është fermentuar nga majaja që rrjedh nga rrushi dhe më pas është filtruar.

3,000L

Cosrx Advanced Snail Peptide Eye Cream
Nuk do te dukeni kurre me e lodhur! Krem i lehtë, me funksion të dyfishtë për sytë që shkëlqen dukshëm zonën e tyre duke ndihmuar në zvogëlimin e shfaqjes së rrathëve të errët dhe te fryre me 72% të filtratit të sekretimit të kërmillit, 5 lloje të peptideve dhe niacinamidit.

1 2 3