Uncategorized

  • Showing all 2 results

1,350L

Dëshironi nje balm hidratues për buzët,por në të njëjtën kohë dhe me pigment? Ndryshe nga balmet me ngjyra të buzëve që thahen sa më shumë që aplikoni dhe shkaktojnë vetëm qeliza të vdekura të lëkurës, sistemi i mbajtjes së ujit të këtij produkti formon një shtresë mbrojtëse shumë hidratuese për të bllokuar lagështinë nga ikja me strukturën e tij elastike.